17 March 2013

Vårtecken vecka 11Inte har det hänt så mycket på vårfronten den här veckan precis (se Vårteckenutmaningen), blev inte alls glad när jag kom upp här om dagen och det var alldeles vitt överallt igen, suck. Men solen skiner de flesta dagar i alla fall och den är så stark att snön inte har en chans i det långa loppet, mohaha. Man får glädjas åt det lilla!

Denna veckans bild tog jag i torsdags då jag varit och lämnat en bekant som bor vid Yttre Åsunden (för er som nån gång läst böckerna Gårdarna runt sjön, så är det just vid den sjön som de historierna utspelar sig) och där hade isen gått upp och det simmade svanar i vattnet, vackert värre.


Och så till min bild på min stenrabatt den här veckan.


Den enda förändringen är väl kameravinkeln! Är det någon skillnad i snömängd så är det väl MER än förra veckan... Ja, ja, det kan väl bara bli bättre sett på sikt i alla fall. Hoppas att snöovädret de förutspår tills på tisdag inte kommer hitåt!

Nu ska jag, sent omsider, börja så!

4 comments:

Skaparglädje said...

Våren dröjer överallt i år. Men solen lyser det är ett härligt vårtecken.//Anne-lie

Charlotta said...

Även om den riktiga våren dröjer så har vi i alla fall haft ett underbart helgväder att vara ute i. :)

Millas Trädgård said...

Håller med, vintern är seg och snöstormen på tisdag vill vi inte ha! Hörde och såg lärkan igår så det kändes ändå ganska hoppfullt!
Ha en härlig vecka!
Milla

Annica Östlund said...

Hmm och idag har du säkert fått ännu mera snö. Våren har det tufft i år, men ska jag hur som helst gå segrande ur striden, frågan är ju bara när?!
Hoppas du får en härlig vecka!
Kram Annica