10 March 2013

Vårtecken vecka 10


Här är mitt bidrag till Vårteckensutmaningen 2013. Det var då inte lätt att hitta några vårtecken här, flera minusgrader och iskall vind gjorde heller inte att man ville leta för länge! Till slut blev det ett fotografi tagit inifrån... Hoppas ni ser fåglarna där i trädet.


Inte för att talgoxar är sådär osynliga på vintern heller, men vad gör man?! Och dessutom har faktiskt fåglarna börjat sjunga lite mer, så det är väl just det som är vårtecknet.
Det ska bli kallt hela veckan så man undrar just om det kommer att finnas mer vårtecken nästa söndag, men vad vore livet utan hopp?

Man fick också gärna fotografera en viss vy och följa den varje varje vecka och jag bestämde mig för min älskade stenrabatt. Den ser ut så här just nu:


Inga tecken på vår där inte! Men vänta ska ni få se hur vacker den kommer att bli!

Det ska bli roligt att följa alla vårtecken hos er runt om i landet, medan vi går den underbaraste årstiden till mötes. Vi ses!

3 comments:

Annica Östlund said...

Vad roligt att du ville ställa upp i vårteckensutmaningen, jag ser fram emot att följa våren hos dig. Håller med om att den är svårhittad just nu, men vi får fortsätta leta =)
Jag trodde inte heller att jag skulle hitta våren, men jag fick lite hjälp av luftvärmepumpen som sprutar ut varmluft på en del av grunden och där hade en knopp letat sig upp =)
Trevlig söndagskväll!
Kram Annica

Charlotta said...

Ser fram emot att få se din vackra stenrabatt i full vårskrud. :)

Paula i pörtet said...

Idag fick man leta efter lä då var det riktigt skönt. Men nattemperaturerna är verkligen isande kalla, vi har femton kalla nu
Ha en fin vårvintervecka